Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

In onze winkel kunt u terecht voor een groot aantal merkenfietsen, scooters en bromfietsen. Ook hebben we in onze winkel een groot aantal accessoires waarmee u nog meer plezier beleeft aan uw rijwiel.
In mei 1991 hebben wij, P. Sweere Rijwielen, de deuren van de rijwielzaak aan de Molenstraat 123 te Fijnaart geopend. Ons doel is de klant naar volle tevredenheid te adviseren bij de aanschaf van een fiets, scooter ofbromfiets. 

 
Eigen winkel én werkplaats
Sinds onze start hebben er diverse uitbreidingen plaatsgevonden van de winkel en werkplaats. Dit om de klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn.

In onze werkplaats zijn wij, dankzij jarenlange ervaring en steeds nieuwe bijscholingen in staat, goede service te bieden bij de nieuwste technieken en voor alle merken op het tweewielergebied.


....
Voor de grootste zorg
Wij besteden de grootste zorg aan de reparaties, onderhoud en service, zodat u ook na de aanschaf veel plezier aan uw tweewieler zult beleven.
Groot assortiment
Wij bieden een ruim, overzichtelijk assortiment van bekende merkfietsen, scooters en brommers.

In de werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van al uw rijwielen.
Electrische fietsen
Bovendien kunnen wij u een goed advies geven betreffende de electrisch ondersteunde fiets (electrische fiets of E-bikes genaamd). De ontwikkeling van deze electrische fiets hebben wij vanaf het begin gevolgd en wij hebben de kennis om de nieuwste modellen aan u te adviseren en goed te onderhouden.
Occasions
Naast nieuwe fietsen hebben we een ruime keuze gebruikte tweewielers in diverse prijs klassen. Ziet u niet defiets, bromfiets of scooter die u zoekt op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Via ons uitgebreide netwerk van leveranciers en collega rijwiel-zaken vinden we altijd een rijwiel dat voldoet aan uw wensen.
Onderdelen en accesoires
Ook voor onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een remkabeltje, zadel of een tas, we hebben een ruim assortiment in de winkel.

Fijnaart en omstreken
Niet alleen klanten uit Fijnaart en Heijningen weten ons uitgebreide assortiment en onze service te waarderen. Ook klanten uit de omliggende dorpen Stampersgat, Standdaarbuiten, Oud Gastel, Oudenbosch, Oudemolen, Willemstad, Klundert, Zevenbergen, Moerdijk, Dinteloord, Roosendaal, en Zwingelspaan ontvangen we steeds vaker in onze winkel.
Goede service en garantie
De klant, goede service en correcte garantie afwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij willen onze klanten veel rijplezier bieden, daarom kunt u ten allen tijde bij ons terecht voor goed advies of een nadere toelichting. 

In ontwikkelingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen